Help/Support
Like
Contact

Ρώμη: Ταξίδι στην «Αιώνια Πόλη»



Μόνο ένας προορισμός σαν τη Ρώμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «η αιώνια πόλη!» Και όχι άδικα καθώς πρόκειται για ένα υπαίθριο μουσείο που μαγεύει τον επισκέπτη και τον ξεναγεί στην ιστορία από τα ρωμαϊκά χρόνια μέχρι το μεσαίωνα, την αναγέννηση και τη σύγχρονη εποχή! Η εγγύτητα μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας καθώς και οι τακτικές πτήσεις μας δίνουν την ευκαιρία να ονειρευόμαστε ειδυλλιακές, έστω και σύντομες, αποδράσεις με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη!
Ετοιμαστείτε για πολύωρες βόλτες καθώς θα ταξιδεύετε στο χρόνο μέσα από τις Κατακόμβες, τη Ρωμαϊκή Αγορά και το Κολοσσαίο. Επισκεφθείτε στο Βατικανό τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, κοινώς τη Μέκκα του Χριστιανισμού και περπατήστε ως το Castel Sant” Angelo που υπήρξε παπική κατοικία και φυλακή. Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο Πάνθεον, το Vittoriano, την Piazza del Campidoglio και την εκπλητκική Piazza Navona σε ρυθμό μπαρόκ. Φωτογραφηθείτε στη ρομαντική Fontana di Trevi, στην περίφημη Piazza di Spagna και θαμπωθείτε από τις πολυτελείς μπουτίκ της Via dei Condotti. Περπατήστε κατά μήκος της Via Veneto και νιώστε κάτι από την αύρα των ταινιών του Federico Fellini (La Dolce Vita) δοκιμάζοντας γευστικό καπουτσίνο στο Café de Paris!
Πληροφορίες Αεροδρομίων Ρώμης
Η Ρώμη έχει δύο αεροδρόμια, το διεθνές αεροδρόμιο Leonardo da Vinci ή Fiumincino (FCO) και το αεροδρόμιο Ciampino (CIA). Το Fiumincino βρίσκεται περίπου 32 χλμ μακριά από το ιστορικό κέντρο της πόλης και μαζί με το διεθνές αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου είναι οι κύριες βάσεις του εθνικού αερομεταφορέα της Ιταλίας, Alitalia. Το Fiumincino είναι ένα «non smoking» αεροδρόμιο.Οι ταξιδιώτες για τη μετάβαση τους στη Ρώμη επιλέγουν μεταξύ λεωφορείου, αυτοκινήτου, ταξί ή τρένου. Το τρένο είναι μία από τις πιο οικονομικές και άμεσες επιλογές, αφού ο επιβάτης με 9,50 ευρώ βρίσκεται στο «Stazione Termini» μέσα σε 30 λεπτά (είναι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός που ενώνει τη Ρώμη με το αεροδρόμιο και τις σημαντικότερες πόλεις της χώρας, όπως τη Φλωρεντία, τη Βενετία και το Μιλάνο). Το τρένο φθάνει στην αποβάθρα Νο 27 και πραγματοποιεί δρομολόγια καθημερινά από τις 06:30 ως τις 23:30. Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με ανταποκρίσεις πτήσεων, υπάρχει και τακτική δωρεάν λεωφορειακή σύνδεση μεταξύ των αεροδρομίων Fiumincino και Ciampino. Το αεροδρόμιο Ciampino εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις εσωτερικού και charter.
Πετάξτε απευθείας από Αθήνα για Ρώμη με μία ευρεία γκάμα φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων και πτήσεις των Alitalia & Aegean Airlines. Η πτήση διαρκεί μόλις δύο ώρες και δέκα λεπτά. Ζήστε την εμπειρία της «αιώνιας πόλης» και από τη Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήσεις της Alitalia. Βρεθείτε σε τέσσερις ώρες από το Ηράκλειο στην υπέροχη Ρώμη με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines, ή από Λάρνακα για Ρώμη με τη Cyprus Airways σε τρεις ώρες & δεκαπέντε λεπτά.
Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη
Φινέτσα, μόδα, αξιοθέατα παγκοσμίου φήμης (Capella Sistina από τον Michelangelo), ατμοσφαιρικά εστιατόρια και καφέ, όμορφα πάρκα και γευστικότατη μεσογειακή κουζίνα συνθέτουν την άκρως ελκυστική εικόνα της Ρώμης! Οργανώστε από νωρίς το ταξίδι σας με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη και ζήστε την απόλυτη εμπειρία των ιστορικών καφέ (Café Greco), των εξαιρετικών παλατιών (Villa Borghese) και κήπων (αξίζει μία ημερήσια εκδρομή στο Tivoli για τους πανέμορφους κήπους της Villa d” Este και τα ερείπια της Βίλλας του Ανδριανού). Όσοι επιθυμείτε να δείτε και τη νυχτερινή πλευρά της Ρώμης, αναζητήστε την περιοχή Trastevere με τα κρυμμένα μπαράκια στα μεσαιωνικά στενάκια της περιοχής.

Order Info

καινούργιο

Delivery Info

1-2 ημέρες. Κόστος αποστολής 3,00 €