Help/Support
Like
Contact

Μοναδικοί Προορισμοί για Εκδρομή Κοντά στην Αθήνα

Μπορεί σε καθημερινή βάση να νιώθουμε λίγο άτυχοι που ζούμε στην Αθήνα, καθώς οι έντονοι ρυθμοί της εργασίας και της πόλης γενικότερα μάς κουράζουν. Για σκεφτείτε το όμως και λίγο διαφορετικά. Σε λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πολύβουη πρωτεύουσα απλώνουν την ομορφιά τους ένα σωρό προορισμοί για σύντομες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου ή ακόμα και εξορμήσεις της μιας ημέρας.
Θέλετε βουνό; Λατρεύετε τη θάλασσα και θέλετε να βρίσκεστε κοντά της όλο το χρόνο; Αναζητάτε με κάθε ευκαιρία μία απόδραση στη φύση για να χαρείτε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες ή λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένεια και τους φίλους;
Η Κέα, η Κύμη, η Χαλκίδα, η Αράχωβα, η Κορινθία, το Ναύπλιο αλλά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι δίπλα μας και διαθέτουν γραφικούς οικισμούς, καλό φαγητό, αξιοθέατα και πάνω απ’ όλα… εύκολη πρόσβαση! Διανύοντας μόνο μερικά χιλιόμετρα (και άρα με χαμηλό κόστος) μπορείτε γρήγορα να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από αυτό της πόλης και να απολαύσετε ένα σωρό πράγματα.
Ο σύγχρονος άνθρωπος χρειάζεται αυτές τις σύντομες αποδράσεις όσο κανένας άλλος. Κι αν τα οικονομικά μάς πιέζουν, μόνο αυτές οι μικρές ανάσες μάς κρατάνε αισιόδοξους. Σωστός προγραμματισμός, λοιπόν, για να έχετε την ευκαιρία για μονοήμερες εκδρομές ή ταξίδια του Σαββατοκύριακου.
ΠΗΓΗ: touristorama.com

Order Info

καινούργιο

Delivery Info

1-2 ημέρες. Κόστος αποστολής 3,00 €